sunnuntai 3. elokuuta 2014

Look at me, I'm the king of New York

Perjantaina nakkasin lapset tuttuun tapaan campille, hengasin kotona puoli kahteen saakka, ja sit ajelin teatterille kattomaan lasten esitystä! Esitys koostu 10 (ehkä? tai alle, ei muista ennää) pienestä näytelmästä/biisistä, ja kaikki oli ihan tosi hyviä, ja näytelmänpätkät hauskoja.
IMG_3686 IMG_3690 IMG_3711IMG_3722
Kabareen jälkeen ajeltiin kotiin, T lähti kotiin, ja mä hengasin vielä parin tunnin ajan lasten kaa ku hostmomi teki töitä kotoo. Ku hostdad tuli kotiin, lähettiin syömään meksikolaiseen ravintolaan. Tilasin burriton jonka kastike oli oksETTAVAAAAAA, enpähän ens kerralla tilaa sitä... Tää ravintola oli just sellanen, et jos sulla on syndet nii iloiset tarjoilijat tulee kitaroiden ja sombreron kaa laulaan sulle ja saat sen sombreron. Ens kerralla ku mennään sinne, hostit uhkas huijata et on mun syndet niin ne tulee laulamaan mulle... Sombreron kyllä haluan mutta siitä laulusta en oo varma! Tilattii jälkkäriäki, ja tilasin laavakakun ja NA-MI.

 Tänään aamulla (kaheltatoista....) ku menin ylös, tytöt oli valmistautumassa niitten entisen luokkakaverin syndeille, ja R ja hostdad lähti hostdadin pomon jälkkäämiin pool partyihin. Hostmomi kysy haluunko lähtä sen mukkaan viemää tyttöjä, ja ku ei mulla ollu muutakaa nii lähin sitte. Jätettii tytöt syndeille ja meille jäi kolmisen tuntia aikaa ennen syndejen loppua, joten mentii ottaa manikyyrit! Mun elämäni eka! Oli niin siistiä, ja tykkään näistä kynsistä ihan älysti, ja sain paljo kehuja värivalinnasta haha. Manikyyrin jälkeen mentiin Kohl'sille shoppaamaan, ja mulla tarttu mukaan korvikset, kaks body mistia, käsirasva ja mason jar cup. Oli pakko ostaa se, en voinu jättää sitä kauppaan! Niin söpö. Ennenku haettiin tytöt, käytiin syömässä Noodles & Companyssa, koska ei oltu kumpikaa syöty ku kaks palaa leipää koko päivänä, ja kello oli jo neljä.. Söin ihan täydellistä pastaa, pakko mennä tonne kyllä uuestaan ja piannn!
IMG_3739

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti