maanantai 22. kesäkuuta 2015

Last workdays



Laiska bloggaaja ilmottautuu, vahingossa jääny kirjottamatta yli kahteen kuukauteen... No, pitää catch up ku tuun reissusta.

Viime viikko meni normitöissä aikalailla, lapset oli leireillä, ja mulla oli helppoja päiviä. Uus auppari tuli torstai-iltana, ja mä majoittauduin basementin lattialle ilmapatjalle. 

EILEN OLI MUN VIKA TYÖPÄIVÄ!!!!! Oltiin uuden aupparin kanssa töissä 10-1, ja sitten olinki done koko homman kanssa, WUHUU! Himmailin kotona hetken, ja sit menin treffaamaan Emman Friendship Heightsiin, meijän piti mennä johonki ruotsalaisten juhannusrientoihin mutta ei sinne asti päästykkään. Pienet itkut päästettiin siinä ku sanottiin heipat ja Emma meni metroon. Nyyyh.
Tulin kotiin, pakkailin vähä, ja sit AK soittiki et lähenkö sen ja C:n kanssa (C on suomalainen auppari joka asuu 5 talon päässä meiltä, tääki tapahtu tällä välin ku oon laiskotellu!) cupcakeseille Georgetown Cupcakesiin ja tähän ei voi muuta vastata ku joo. Sen jälkeen kävin AK:lla printtaamassa lappusia travel monthille, sanottiin heipat reiluksi viikoksi, ja menin kotiin pakkaan loput.

Kello soi liian aikasin, 4:45AM ja 5:45 lähin kävelemään metrolle, ja nyt istuskelen Dullesin lentokentällä oottamassa lentoa San Franciscoon! Seuraavat (kai 9?) päivää meneekin siellä, Losissa, Vegasissa ja Grand Canyonilla, ja kotiin Suomeen lennän 4th of Julyna hahaa!

Palaamme asiaan kun kotiudun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti