torstai 31. heinäkuuta 2014

I've got my own kind of weird

Elossa ollaan!

Maanantainahan lapset alotti siis theater campin, jossa ne on ollu joka päivä 10-3, mikä on merkannu vähä iisimpejä (iisimpiä? who knows) päiviä mulle.

Aamulla ollaan noustu, tehty aamuhommat ja puoli kympin maissa ollaan hypätty autoon, ja huristeltu leirille. Jätän lapset sinne ja palaan aina kotiin hengaamaan, peseen pyykkiä ja lagaamaan. Eilen kävin tosin Barnes & Noblesissa, ja ostin itelleni The Maze Runnerin, haluan nimittäin lukia sen ennenku tullee teattereihin! Onhan mulla tässä kaks kuukautta aikaa.... Anyway, ihan kivoja päiviä on ollu, ku on saanu hengähtää vähän aikaa päivällä, varsinki ku nyt on taakkana neljä lasta kolmen sijasta, tosin T (näiden serkku) on niin easy peasy ettei ees huomaa et on neljä päätä kolmen sijaan.

Teatterin jälkeen ollaan aina menty teatterin vieressä olevaan puistoon ennenku mennään kotia. Eilen oli huono puistopäivä, R haasto riitaa kaikkien kanssa, ja C tuttuun tapaan ei osannu pitää näppejään erossa mistään :D Huhhuh. Yhen nyrkkitappelun sain katkasta ja sitte lähettiinki kottiin koska no thanks.





Kotiin tullessa ollaan hengattu hetki, siivottu huoneita, ihan perussettiä, ja tehty dinnerii, ja sit oonki ollu off.

Huomenna päivään asti sama ohjelma, illalla mennään kattoo baseballii!!! Wohoo!!
Perjantaina on lasten leirin esitys (ne siis on värkänny jotain kabareen tapasta) ja meen kattomaan sitä. Sit onki viikonloppu. TAAS???

Ens viikon perjantaina kutsuu Pennsylvania ja Poconos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti