maanantai 28. heinäkuuta 2014

where thou art, that is home.

IMG_3475
En oo vielä hirviästi kertonu tästä alueesta millä mää asun, enkä tästä mun hostperheestä, joten taddadaaaaa; tässä tulee!

Kävin äsken käveleen täällä meijän naapurustossa ja ihailin maisemia. Tykkään ihan hirveesti tästä alueesta. JA MEIJÄN KOTIKADUSTA!!!!!

IMG_3535 IMG_3541
Niin söpö. Mutta tää naapurusto kans, ihania teitä ja ihania mäkiä!
IMG_3482 IMG_3484 IMG_3488 IMG_3491 IMG_3493 IMG_3496 IMG_3501 IMG_3502 IMG_3503 IMG_3507 IMG_3509 IMG_3514 IMG_3520 IMG_3523 IMG_3525 IMG_3529 IMG_3532
Kaupunki jossa asun, kuuluu Baltimore-Washington metropolialueeseen, ja täällä asuu pikkusta alle 38,000 asukasta. Täältä on matkaa Annapolikseen, Marylandin pääkaupunkiin, n. 13 kilsaa, DC:hen joku 60 ja Baltimoreen joku 35. Meiltä kotua tän kaupungin keskustaan on matkaa joku ehkä viis kilsaa, mutta ihan kävelymatkan päässä meiltä on kans tollanen pieni kauppakeskittymämikälie jossa on just Safeway, Starbucks, Subway, Papa John's, joku kynsisalonkipaikkahomma, pankki, ja mitähän kaikkia. BWI-lentokenttä on kans ihan tossa vieressä, ja kaikki ne koneet lentää tosi matalalla tästä meijän talon päältä. WHOO. Tässä meijän naapurustossa seikkailee muuten tosi paljo kaikkia peuroja ja kilppareita! Yhtään kilpparia en oo vielä nähny, mut meijän Tuck on löydetty vissii tästä meijän pihalta. Vai olikoha tosta yhen toisen tien laijasta. No kuitenki.

Mun hostperhe on ihan huippu. Hoidan siis kolmea lasta, L:ää, C:tä ja R:ää.

L ja C on kaksoset, ja ne on nyt 8-vuotiaita.
L on luonteeltaan tosi affectionate, se halii tosi paljon ja sanoo i love you ainaki kerran päivässä. Se tykkää auttaa tosi paljon, tai ainak tuijottaa vierestä ku teen jotain. L on näistä kolmesta se kiltein. Se ei koskaan tappele, mut se on muuten tosi herkkä, ja suuttuu tosi helposti, mut yleensä myös leppyy aika helposti.

C on näitten pikku fashionista, ja suurimmat riidat (jos ne ei oo C vs R) aiheutuu vaatteista. C tykkää käyttää tosi tiukkoja ja pieniä vaatteita :D C ei oo niin herkkä ku L, mut sit ku se iskee kunnon juntturan päälle niin siihen ei kyllä tehua mikkään! C vaikuttaa kyllä paljo vanhemmalta ku mitä se on, ja välillä se käyttäytyy aikuismaisemmin ku 10v R :D C ei oo kanskaan niin affectionate ku L, mutta joka ilta C käy halaamassa ja suukottamassa ennenku se menee nukkumaan.

R on perheen vanhin, 10v. R on autistinen, ja se näkyy käytöksessä aina välillä. R suunnittelee kamalasti etukäteen mitä tapahtuu, se saattaa helposti suunnitella maanantaina mitä se tekee kahen viikon päästä keskiviikkona, mikä johtaa siihen et jos se ei onnistukka nii se pettyy ja se suuttuu. R tykkää hengailla tosi paljo yksikseen, ja se pelais kindle firellä ja koneella vaikka koko päivän jos se sais. Keskittymiskykykään ei oo R:llä mikään parhain, ja jos se päättää, että hän ei kuuntele mua, niin sen ympärillä sais marssia rumpujen yms kanssa eikä sen ilme värähtäiskään. R on ihan jäätävä Star Wars fani, ja sillä on kaikki Star Warsia. Kaikki. Vitamiinigummeistä sukkiin. R on tosi fiksu, se tietää ihan sikana kaikkee, ja ollaan käyty pitkiä keskusteluja muun muassa maailman synnystä.

Hostmom tekee tosi pitkiä päiviä töissä, joten välillä ei nähä pariin päiväänkään, välillä nähään joka päivä. Se riippuu ihan täysin. Mut hostmom on ihan huippu, sen kanssa on tosi helppo jutella, ja se pitää musta kyllä yhtä hyvää huolta ku omista lapsistaan. Parasta on se, että jos on huono päivä lasten kanssa, niin se saattaa laittaa viestiä että miten mulla menee, ja tarvinko apua.

Hostdad kans ihana. Ekan kerran ku puhuin HD:n kanssa skypessä, niin se vaikutti kauheen tiukalta ja kuivikselta, mut se on kaikkea muuta, se vetää välillä ihan jäätävää läppää, ja nauretaan molemmat vaa iha veet silmissä. Se on kans tosi protective, ja esim. beach housella ollessa ku gran oli laittanu mulle sängyn yhteen pikkuhuoneeseen, niin hd oli tyyliin tapellu granin kaa ku hd ei halunnu et mua eristetään yksin johonki nurkkaan, ku se ei halunnu et tuntisin oloni yksinäiseksi. Hd oli kans eka tästä perheestä, joka sano et oon perheenjäsen, enkä työntekijä täällä.

All in all, oon superonnellinen että oon täällä, ja just tässä perheessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti