maanantai 21. heinäkuuta 2014

Sometimes I forget about the knife and fork...

Ah, home sweet home! Ihana oli olla viikko Leweksessä, mutta vielä ihanampaa on se, ettei tartte jakaa huonetta ja kylppäriä kenenkään kanssa... Oon niin väsynyt ja naatti että nyt saatte nauttia täysin muokkaamattomista kuvista :)::)) Sorry not sorry.

Sunnuntaina hidastelin aamun, ja ennen lounasta lähettiin veneilemään me, hostmomin sisko ja sen pojat T ja J. Tarkotus oli mennä ettiin delfiinejä, mutta oli sen verran kova tuuli, että ajeltiin vaan kanaalissa ja palattiin sitten takas. Mutta kivaa oli anyways, ja sää oli huippu!
IMG_3024 IMG_3026 IMG_3028 IMG_3035 IMG_3038 IMG_3042 IMG_3045 IMG_3047 IMG_3053 IMG_3060 IMG_3067
Veneilyn jälkeen mentiin LYCiin syömään, ja maistoin ekaa kertaa elämässäni simpukoita!! Olin eka pikkasen skeptinen, mutta aaa miten hyviä ne oli! Oisin voinu syyä vaikka 10, mutta piti jättää muillekki, nii söin vaan 2. Lunchin jälkeen hostmomin sisko, J ja hostmom lähti takas beach houselle, ku M ja J lähti ajaan takas kotiin, ja me muut jäätiin poolille hengaamaan ja uimaan. Sain osakseni huvittuneita katseita lifeguardseilta ku neljä lasta roikkuu käsistä ja jaloista.... Ohhoh. Ennen dinnerii palattiin takas beach houselle, hengattii hetki terassilla, ja sit tilattii pizzaa. Loppuilta meniki vaa hengaillessa.

Maanantaina ku heräsin, hostmomi oli lähteny ajaa takas Marylandiin koska sillä oli töitä. Ruokin lapset, kerättii kamat kajaan, ja ajettiin hd:n kanssa kaikki neljä lasta sailing campille LYCille! Leiriä oli ma-pe kolme tuntia päivässä, 9-12. Kyllähä meikä nautti noista kolmen tunnin tauoista! Suurimmaksi osaksi toi aika meni sängyssä maaten, hups... Ennen 12 kävelin LYCille, hain lapset, syötii lunch ja pakattiin kamat valmiiksi beachia varten. R pisti taas vaihteeksi tappelun pystyyn, eikä lähteny, joten mentiin nelistään L, C, T ja mä. Lapset boogie boardaili, kävi ettii sandbarilla kotilorapumitälieötököitä, ja nähtiin paddle boardaava koira. Meillä oli pystyssä sellanen iso aurinkovarjo, ja koska oli tosi tuulista, se kokoajan lenteli missälie menemään ja meikä tottakai juoksi perässä joka kerta. Viidennen kerran ku se tapahtu, luovutin koko varjon suhteen, ja pistin sen takas pakettiin. Samalla ku pakkasin, niin takkaa kuuluu että ''finally gave up on that umbrella, huh?'' meijän lähellä istunu miekkonen oli ilmeisesti seurannu tätä riina vs umbrella taistelua... Mentiin kotiin dinnerille, ruuan jälkeen mentin 2 dipsiin hakeen jätskiä ja ei pettäny taaskaan! 2 dipsista saa ehkä maailman parasta jäätelyä, ehkä jopa parempaa ku karkkijätski.... Kotimatkalla nähtiin hd:n kanssa joulupukki kävelemässä tienlaijassa, ja meinattiin ajjaa ojjaan ku naurettiin niin kovasti sille (ei sillä tyypillä mitään pukua ollu, mutta ulkonäöltään oli niin joulupukki ku voi olla).

Tiistai kului aika samoissa merkeissä ku maanantai, lapset ysiksi leirille, meitsi kotii ja chillausta kolme tuntia, lasten hakuun, ostettii LYCin kiskalta jätskit, mentiin kotiin lounaalle, pakattiin kamat ja suunnattiin tällä kertaa poolille, tultiin takas koska rupes ukkostamaan (pool suljetan aina puoleksi tunniksi ku ukkostaa, ja joka jyrähyksestä/salamasta alkaa se 30 alusta), sit ku päästiin beach houselle, hostdad haluski lähtä takas poolille joten palattiin jonku ajan päästä takasi, hengattiin siellä jonku aikaa ja palattiin takas kotiin koska, ylläri ylläri, ukkosti. Vedettiin kuivat kamat päälle ja lähettiin The Greene Turtleen syömään. Kuivat kamat oli kyllä ihan turhaa, koska oli niiiin kamala kaatosade, että oltiin kaikki litimärkiä, vaikka matka autolta ravintolan ovelle oli ehkä 5 metriä.. Käytiin sno-yolla jälkkäriks, ja tultiin kotiin chillaamaan. Illalla hostdadi lähti ajamaan Marylandiin, koska sillä oli töitä ke, to, pe ja hostmomi tuli illalla takas Lewekseen.

Keskiviikkoaamuna lapset leirille, meitsi lagaa, lapset kotii ja lounaalle, ja lähtiin poolille. L onnistu satuttamaan jalkansa ja olkapäänsä, ja luojan kiitos lifeguardille joka tuli paikkaamaan L:n, wuhuu! Oltiin hetki vielä poolilla, mut L:n jalkaan alko sattumaan niin paljo, et se halus kotiin. R tottakai veti tästäkin tappelun, mutta päästiin vihdoin lähteen. L ei pystyny käveleen, joten kannoin sen reppuskassa sitte beach houselle ja kyllä kädet huusi hoosiannaa sen jälkeen lemme tell you.. Loppuilta meni hengatessa vaan, en ees muista mitä tehtiin...

Torstai yllättäen kului samaa rataa ku muutki päivät. Tänään mentiin tosin beachille poolin sijaan, ja yllättäen, R ei halunnu tulla, joten mentiin taas nelistään. Beachilla C sai kaverin C:stä, joka oli about samoja ikiä. Fun fact: C on umbrellatyypin tyttö.. Tytöt leikki aikansa, kunnes ne kysy että saako ne mennä sandbarille ettii taas niitä rapujuttuja, ja C:n isoveli J lupautu viedä ne sinne, joten eiku menoksi ja mä sain hetken olla rauhassa. Heh. R päätti ku päättiki ilmaantua rannalle, ja mä lähin sen kanssa sitte kans sinne sandbarille. Oli mukava hengata välillä omanikäsessä seurassa, juteltiin J:n kanssa sillä välin ku lapset etti rapuja, joita ne ei muuten löytäny yhtään. C:n isä kysy josko C vois tulla meille playdatelle, ja niinhän se tuli. Tytöt leikki aikansa, kunnes C haettiin takas kotiin, ja ruvettiin kokkaan dinneriä. Hostmom ja Gran lähti illalla ulos syömään, joten mä vahdin lapsia illan, ja pistin ne nukkumaan.

Perjantai oli vika päivä sailing campia, lapset sai ilmaset jätskit siellä, mentiin takas kotiin, T:n äiti oli J:n ja J:n tyttöystävän kanssa hakemaan sitä, tilattii pizzaa lounaaksi, M vei lapset 2 dipsiin hakee jäätelöö jälkkäriks, ja mä jäin ottamaan pitsaa vastaan. Lounaan jälkeen mentiin beachille, chillailtiin, käytiin sandbarilla, tytöt näki C:tä, käytiin kajakilla soutelemassa, etittiin hukkuneita kenkiä, tapeltiin, eli ihan perus päivä! Hd tuli ennen dinnerii, tilattii Irish Eyessista ruokaa, syötiin, chillattiin.

Lauantaina aamulla skypeilin porukoiden kanssa, ja sit lähettiin veneileen taas. Mentiin Dewey beachille, ja käytiin siellä syömässä, ankkuroitiin, lapset kävi uimassa, ja palattiin takas. Kuvissa vilahtaa myös muutama talo, jotka harkitsin ostavani.

IMG_3120 IMG_3124 IMG_3125 IMG_3129 IMG_3141 IMG_3145 IMG_3149 IMG_3150 IMG_3152 IMG_3157 IMG_3165 IMG_3179 IMG_3182 IMG_3196 IMG_3209 IMG_3211 IMG_3217 IMG_3222 IMG_3224 IMG_3227 IMG_3231 IMG_3237 IMG_3240 IMG_3241 IMG_3262 IMG_3263 IMG_3271 IMG_3272 IMG_3273
Veneilyn jälkeen meikä tosiaan käveli beach houselle, ja olin perillä ennen muita, jokka tuli autolla! Istuin etuportailla ja hauskinta oli, ku lapset ei huomannu mua ja ne juoksi kattoo et missä oon tulossa, hehehe. Illalla chillailtiin, meikä luki, hengattiin terassilla, hostdad ja mä katottiin kaikkia ihme crazy finnish guy videoita youtubesta, sekä videoita jostai norjalaisesta tyypistä joka luistelee avantoon... En kans tiiä. Mutta hostdad oppi vihdoin sanomaan Perkele. Hieno saavutus!

Sunnuntaina oli hi-das aamu, kirjaimellisesti. Heräsin ehkä kasin maissa, mutta nousin vasta yhentoista kieppeillä. Ennen kahtatoista lähettiin LYCille lounaalle, ja vihdoin otin kuvan mun kanasalaattiwrapista, jonka oon tilannu joka kerta ku ollaan tuolla syöty, koska se on hy-vää! Syönnin jälkeen mentiin hetkeksi hengaamaan poolille, joka oli iiiihan tyhjä. Sää ei ollu ehkä mitä parhain, mutta meijän lapsia se ei kyllä haitannu yhtään...

IMG_3293 IMG_3294 IMG_3296
Poolilta lähettiin ku rupes satamaan, mentiin pakkaamaan kamat kasaan ja lähettiin ajelemaan kotiin. Meikä toimi kartanlukijana, ja päästiin eroon ruuhkista. Bay Bridgellä ku oltiin tulossa, mulle tuli yhtäkkiä tosi huono olo, ja hostmom helpotti oloa kertomalla tarinoita siitä kuinka se oli oksennellu autossa. Helpotti. No ei vais. Haettiin five guysista hampparit, ja se ruuan haju sai mut voimaan vielä huonommin, ja hostmom tekstas hostdadille että riina oksentaa kohta ja vastaus oli: ''why? preggo?'', TODELLAKIN! Tultiin kotiin, edellinen auppari Essi oli täällä, ja on täällä 24. päivään saakka, meikä teki kuolemaa alakerrassa, mun pankkikortti tuli, vaivoin söin mun burgerin ja sit pelattii Essin kanssa draw somethingia. Ihan perus ilta. Nyt on kyllä pakko mennä nukkumaan, koska kuolen kohta. Hyvää yötä ja huomenta!

1 kommentti: