tiistai 22. heinäkuuta 2014

Tällä koiralla on luita, tämä koira on luita!

6 viikkoa ku lapsilla alkaa koulu. Huuh. Joista yksi menee teatterileirillä ja toinen Pennsylvaniassa. Sitte alkaa iisimpi aikataulu!

 Anyway, maanantai taas, ja oli kyllä tuskasta nousta ylös. Pikkusta ennen kasia sain kuitenki raahattua itteni yläkertaan, ja olo oli edelleen tosi huono, mutta suomalaisella sisulla! C oli jo aamupalalla ku tulin keittiöön, ja hd ja hm oli vielä molemmat kotona, mikä oli pieni ihme. Hd on aina kotona ku tuun aamulla ylös, mutta hm:n oon nähny aamulla ehkä kolmesti sinä aikana mitä oon täällä ollu. MISTÄ TULIKIN MIELEENI!!!!!! 4 viikkoa jenkeissä täynnä! Niin se aika rientää.
                Mutta kuitenki. L ja R kömpi kans alas aamupalalle, pistettii vaatteet päälle ja ruvettiin kopitteleen pehmoleluja :D Leikittiin sitä hetki, kunnes vaihettiin Bossiin, missä yks henkilö on pomo, toinen myöhästyny työntekijä, ja pomon takana on kaks tai enemmän työntekijää, jotka koittaa pantomiimilla esittää myöhästyneelle työntekijälle sitä syytä miks se on myöhässä, ja sen myöhästyneen pitää siis arvata se. Oli tosi hauskaa, ja keksittiin tosi uskottavia syitä, muunmuassa helikopteri ammuttiin auton päälle, helikopteri piti nostaa käsin pois ja korjata auto...

Mulle tuli tän jälkeen taas tosi huono olo ja tytöt piti mulle pientä hoivahetkeä, ihanat! R puuhaili tällä välin jotain ''salaista'', mikä klo 11:00 paljastu leiriksi, jota R aiko vetää kolmena seuraavana maanantaina. Leiri oli siis nimeltään ''R's Club of Fun'' joka koostu music funista, games, lunch, fake indoor camp out, ja camp dismislestä (jep, dismisle.), ja se kesti tosiaan 11-14, ja oli ihan hauskaa, vaikka aikataulu kusi alussa vähän, mutta kivasti R sai sen pidettyä kasassa, ja kaikki osallistu hyvin! Tehtiin myös oma teemalaulu, joka esitetään joka leirin alussa ja lopussa. Musiikin jälkeen tehtiin games, joka pääty siihen et mä ja R pelattiin kiekka Headbandzia, tytöt koristeli peilit ittelleen, ja sit leikittiin dress up. Dress upin jälkeen tehtiin maja, jossa mä, L, C, R ja Essi hengattiin jonku aikaa, lauleskeltiin, ja R kerto Spongebobista napatun kummitustarinan.

IMG_3317 IMG_3324
Näitten jälkee hengattii, paijattiin Annieta, käytiin hakemassa ruokaostokset (jep, nää siis tilaa ne, ja me ajetaan vaan kaupalle, jossa työntekijä lastaa ne autoon ja me ajetaan kotiin....), pistettiin ne pois, R nukahti autoon eikä saatu sitä millään hereille, ja se vasta ehkä puolentunnin päästä heräs.... Hengailtiin, pelattiin Draw Somethingia, ja sit ruvettiinki Essin kaa tekee dinneriä ja kuunneltiin hienoja, vanhoja suomalaisia biisejä, ja pidettii toisillemme murrevisoja.

Dinnerin jälkee otettii Essin kanssa auto alle (TÄNÄÄN MULLE VASTA SELVIS ET NÄILLÄ ON NELJÄ AUTOA. PIKKU TOYOTA VEI MUN SYDÄMEN) ja suunnattiin Annapolikseen ostoskeskukseen! Lähettiin aika myöhään, vasta ennen kasia, ja kaupat meni kiinni ysiltä, joten aikaa ei hirveesti ollu. Käytiin parissa kaupassa, ja mulle tarttu mukaan the Body Shopista vartalovoi, suihkugeeli ja ihonkuorintatsydeemi. Sitte ku kello oli lähemmäs yheksän, kipitettiin the Cheesecake Factoryyn ja ostettiin palaset juustokakkua ja 30th Anniversary cheesecake ON IHAN. PARASTA. Pieni sokeri overload, mutta nami.

IMG_3328 IMG_3329 IMG_3337
IMG_3342
amerikassa kaikki on suurempaa part 1
Koska nyt ei ollu hirveesti aikaa niin voi olla että lähen joku ilta paremmin käymään, tai sit otan vaan missioksi että vietän koko lauantaipäivän tuolla mallilla, oli nimittäin sen verran kivannäkösiä kauppoja....

4 työpäivää ja sit on viikonloppu!!! eiku mitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti