perjantai 25. heinäkuuta 2014

Style is tightness

Keskiviikkoaamu oli hidas aamu niin mulla ku lapsilla, lapset tuli alas vasta puoli yheksän aikoihin (mikä on näille toisaalta tosi myöhään, C on melkee joka aamu aamupalalla jo ennenku mä tuun ylös) ja nautittiin aamupalaa rauhassa ja chillaillen.
Tehtiin tyttöjen kanssa tutoring kotiläksyjä sillä välin kun R soitteli pianoo, ja sit mentiin porukalla pihalle, ja oltiin pihalla lunch timeen asti. Tytöt ajeli pyörällä ja R potkulaudalla, ja taas kerran laskettiin tota meijän kotikadun mäkiä alas.

R piti taas R's Club of Funia, mutta se tappeluiden takia köpsähti fake indoor campoutin jälkeen syttyneiden tappeluiden takia. Lapset katteli telkkaria, ja kahelta lähettiin ajaan taas R:n grouppiin.
JA!!!! Groupin pihalla oli auto jossa oli doctor who rekkarikilpi!!!! Jätettiin R tosiaan sinne, ja lähettiin tyttöjen kaa ettiin Mäkkäriä, et tytöt pääsee sinne leikkiin. Hetken harhailun jälkeen päädyttiin mäkkärin pihaan, ja tytöt pääs leikkiin.
4:45 oltiin hakemas R takas, ja ajeltiin kotiin. Ja yllättäen mentiin taas maisemareittiä... En tajua miten aina missaan muka sen oikeen exitin??? argh. Joskus vielä, joskus vielä... Onneks lapset voi autosa kahtua leffaa tai muuta nii ne ei marise kokoaikaa et koska ollaa kotona koska ollaan kotona.... :D

Kotona oltiin kuudelta, ja rupesin auttaa Essiä dinnerin teossa. Dinnerin jälkeen menin käymään keskustassa, kävin nauttiin froyoa, kävin bath&body worksissa ostamassa vaahtokylpyjuttua, käsidesiä ja tollasta unisuihke juttua mitä voi suihkuttaa tyynyyn ja sen pitäs auttaa nukkumaan paremmin, ja ainaki viimeyönä nukuin hyvin! Jos ei muuta niin ainakin tuoksuu hyvälle nukkuessa.... Kävin vielä Safewaysta hakemassa sparkling icea ja nallekarkkeja ja tulin kottiin kattomaan Teen Wolfia.
IMG_3344
sori random ihminen kuvasin sun autoa
IMG_3345 IMG_3346 IMG_3347 IMG_3352 IMG_3354 IMG_3356 IMG_3357 Tänään oli taas kiireaamu, R nukku vielä kaheksalta, ja oon sen pariin kertaan saanu todeta, että R:ää ei saa millään hereille... Mulla meni 20 minsaa ennenku sain sen hereille. Tänään oli tosiaan taas tutoring, ja lähettiin joku liki 10 min aikataulusta myöhässä.... ARGH. Tutoringin jälkeen oli taas piano, ja piano-ope toi jonku random pikkupojan mukanaan (kellekkään ei koskaan selvinny kuka se oli...) mutta se teki R:n kanssa bengaroos tikkujutuilla kaikkee, ja tehtiin tyttöjen kans myös kaikki tutoring läksyt, jee! Tehtiin noita bengaroosseja oikeesti monta tuntia, mutta hyvä niin! Lounasaikaan hostdad tuli kotiin, koska sen piti viedä Essi lentokentälle. Essi lähti tänään siis takasin Suomeen, ja tottakai lapset oli tosi upset jonku aikaa. L oli ehkä kaikista eniten upset, mutta kyllä seki sitte rauhottu, ja loppupäivän meillä oli oikeen mukavaa. Tehtiin tosiaan bengaroos, pidetti teekutsut, maalattiin, ja väritettiin L:n väritettävää laukkua. Hostmomi tuli kottiin viien aikaan, haki R:n partioon, ja me jäätiin tyttöjen kanssa kottiin, hengattiin jonku aikaa, ja ruvetiin tekkeen LÄTTYJÄ!!!! Lapset oli käyttäytyny koko päivän niin hyvin (oikeesti, ei yhtään riitaa?? Valehtelematta eka kerta sinä aikana ku oon ollu täällä!) niin päätin vähä palkita niitä, koska oikeesit noi kuulemma vetäis lättyjä aina ku mahollista. Hengattiin ikuisuus keittiössä, syöden ja jutskaillen ja suunnitellen lauantain partyja (jep, nää hostaa jotku rapupartyt täällä, ku hostmomin siskolla oli eilen syndet).


IMG_3358 IMG_3364 teeparty IMG_3378 IMG_3426 IMG_3427

Ihanaaaa, huomenna perjantai! Nyt ku tulee viikonloppu ja on aikaa, voisin oikeestaa jotai rustata tästä alueesta missä asutaan, ja vähän enemmän mun hostperheestä, koska hoksasin et en oo niistä kirjotellu juuri mitään! Joten noita toivottavasti jossain välissä...

Otsikko suoraan fashionista C:n suusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti