sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween

Rakastuin ehkä hieman amerikkalaiseen Halloweeniin.

Eilen, perjantaina oli siis halloween halloween, johon oltiin valmistauduttu jo muutama viikko (varsinki yks talo meidän naapurissa, ne alotti koristeiden rakentelut jo joskus alkukuusta...). Lapsilla oli koulua normisti, ja kävin hakemassa ne siis ennen kolmea. Tultiin kotiin, hengattiin, ja hostäiskä ja -iskä tuli kotiin puoli viiden kieppeillä. Tilattiin pitsaa, ja ruvettiin valmistautumaan trick or treating kiekalle. Mä meikkasin ja kiharsin hiukset ja menin ylös venailemaan ruokaa, ja pelasin C:n kanssa Spot It, samalla ku sivusilmällä vilkuilin Rocky Horror Picture Showta, jota yks kanava näytti uudestaan ja uudestaan koko päivän ha

Meillä kävi kunnon läjä naapuruston lapsia trick or treattaamassa ennenku ruoka tuli, NIIN SIISTIÄ!
Syötiin, ja vedettiin asut päälle ja valmistauduttiin lähteen. Hostäiskä jäi kotiin ottaa vastaan trick or treattaajia, ja me muut lähettiin kiertelemään.



 Joku melkeen kaks tuntia, ehkä hieman alle, kierreltiin tätä meidän naapurustoa ja apua tota karkin määrää. Mä en käyny läheskään kaikissa taloissa, mutta silti mulla on gallonan (3.7 LITRAA) ziplock pussi täynnä karkkia.. Moro! Tultiin kotiin, käytiin läpi karsut, ja lapset rupes kattoon Charlie Brown and the Great Pumpkin, ja mäkin liityin sitten seuraan, vaikka alusta vähän missasinkin.

Huomasin, että on demandilla oli The Shining, ja päätinki et katon sen ennenku meen nukkumaan. HD kuuli mun suunnitelmista ja tuumas että hän liittyy kyllä seuraan. Lapset ja hostmomi meni nukkumaan, ja me jäätiin kattoon The Shiningii. Tai niin me luultiin. Kävi ilmi että se oli vuokrattavissa neljällä dollarilla (</3) joten päädyttiin sitte kattomaan Stir of Echoes, joka oli kyllä kans ihan hyvä! Ku se loppu, yhentoista jälkeen, huomattiin ETTÄ HOHTO TULI TELKKARISTA!! Jäätiin sitte kattomaan sitä. Meikä pilkki heti kunnolla, mutta väkisin koitin pitää silmiä auki, mutta epäonnistuin. Puoli yhen kieppeillä heräsin siihen et hohto pyörii ja hostiskä kuorsaa sohvalla... Se siitä Hohdon kattomisesta! Koitin herättää hd:tä, tuloksetta, ja tulin siihen tulokseen että hipsin nukkumaan omaan sänkyyn sen sijaan että nukun tolla olkkarin pikkusohvalla.

Aamulla ku menin yläkertaan hostiskä tulee mulle nauraan et ''mihin asti sä pääsit hohdossa? mää heräsin puoli kolmelta siihen et valot oli päällä ja hohdon jälkeisen ohjelman lopputekstit pyöri ja sää olit jo lähteny'' hahaha


Mutta all in all, halloween oli huippu, mulla oli tosi kivaa, ja tänään mennään tyttöjen kanssa Emmalle viettämään tyttöjen iltaa ja sleepovereita, jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti