maanantai 26. tammikuuta 2015

Philadelphia

Älkää kattoko mua, yritin olla reipas tän blogin kanssa mutta näköjään en oo ollu.. Huomenna oikeesti kirjotan Hawaii kakkosen! Lupaan.

Throwback kuukauden päähän, sori tästä!

Joulukuun 27 päivä minä, Kathrine, Emma ja Martina lähettiin huristelemaan kohti Pennsylvaniaa ja Philadelphiaa. Kaikkien meijän hostit oli vähän et öh, mitäs meinaatte? haha mutta kyllä siellä tekemistä löyty! Perillä oltiin puolenpäivän jälkeen, ja metästettiin meijän hotelli, käytiin parkkeeraamassa auto ja otettiin jalat alle ja lähettiin vähän kiertelemään ja kattelemaan että mitä näkkyy.








Käppäiltiin ympäriinsä ja käytiin syömässä chicken tendersejä. Mentiin hotellille, katottiin TLC:tä ja ja otettiin päikkärit. Illan tullen lähettiin sitte taas liikkeelle, ei hirveesti sight seeingiä tehty vielä, mutta vähä kuitenki ;)

















Käytiin kaupungintalolla, love-jutskalla, jollain random ostarilla syömässä ja muuten vaan palloiltiin ympäriinsä. Käytiin kans syömässä tosi hyvää jätskiä ennenku mentiin takas hotellille. Meijän oli tarkotus mennä käymään jossain alle 21v baareissa mutta mentiinkö? No ei, heti ku päästii hotellille joskus ennen ysii kaikki veti yöpit päälle ja kömpi sänkyyn :D Korkattiin me kuitenki mun viinipullo jonka sain joululahjaksia auntie M:ltä. Katottiin TLC:tä ja Mean Girls. Boo yaa.

Sunnuntai aamuna kömmittiin aamupalalle, tehtiin check outti ja lähettiin palloillemaan keskustaan. Käytiin Liberty Bellillä, Independence Hallin tour käytiin kans. Oli ihan mielenkiintosia!












Oli huippu reissu huippujen ihmisten kanssa, ja Philly on aika ihana.

Anyway, elossa ollaan, pari päivää sitten tuli 7kk täyteen ja 60 päivän päästä äiti ja Rita tulee tänne! ELÄMÄ RULLAA! Loppuillaksi syvennyn netflixin pariin, ja palaamme huomenna hawaii part kakkosella ja kuluneen kuukauden päivitykellä.

Over and out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti