torstai 1. tammikuuta 2015

American Christmas

Hups, kolmen viikon (jos laskin oikeen...) hiljaisuus päättyköön nyt, hienosti näin vuoden ensimmäisenä päivänä. Uuden vuoden lupauksena lupaan, että ryhdistäydyn blogin suhteen.

Amerikkalainen joulu oli ja meni, ja oli kyllä huippu kokemus, vaikka ikävä kotiin oli todella kova.

23. päivä himmailtiin lasten kanssa kotona, leivottiin pipareita, ja illalla hostäitin siskon lapset tuli tänne yöksi.

Aattona olin töissä, tai ''töissä'' kun serkukset piti aika hyvin ittensä toimeliaana koko sen ajan.
Skypeilin Suomeen, availtiin lahjoja ja juteltiin. IKÄVÄ OLI KAMALA. Never again.

Alkuillasta käytiin kirkossa, ja sen jälkeen syötiin parasta dinneriä ikinä. Ja Auntie M:n koira söi puolikkaan kuivakakun. Mikä monsteri haha

Joulupäivänä olin off, heräilin kasin kieppeillä ja tsippailin yläkertaan, jutskailin hostmummon kanssa ja vilkasin olohuoneeseen, ja jeesus sitä lahjojen määrää.

 

vähän lohduttaa, että tossa oli kuitenkin  10 ihmisen lahjat. MUTTA SILTI. Mäkin sain monta lahjaa, paljon enemmän ku oletin. Kaks Fazerin sinistä löytyi yhdestä, GOD BLESS. 
Lahjojen aukasussa meni valehtelematta joku 2 tuntia, ja lopussa lapset oli niin turtuneita että ne vaan repi lahjat auki, nakkas aukastujen läjään, otti seuraavan ja repi, viskas ja niin edelleen. Huhhuhi. Lahjojen aukasun jälkeen himmailtiin, levättiin, ja ruvettiin kokkaamaan linneriä eli aikastan dinneriä. Hyvää ruokaa oli! Linnerin jälkeen M ja lapset lähti kotiin ja meki mentiin nukkumaan melkeen heti haha.

Tapaninpäivänä Emma, minä ja Kathrine mentiin DC:hen, ja mentiin National Museum of American Historyyn, oli ihan siistii! Tuolla oli siis kaikkea amerikan historiasta, oli tosi mielenkiintosta! 











Tultiin kotiin, mentiin Kathrinelle, tilattiin pitsaa, venattiin Martina messiin, syötiin ja jauhettiin paskaa ja katottiin the Holiday.
dog selfie!
Varsin mukava tapaninpäivä, siis. Kotona olin keskiyöllä, ja menin aika suorilta nukkumaan.

Lauantaiaamuna otettiin suunnaksi Philadelphia, mutta siitä erikseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti