sunnuntai 15. helmikuuta 2015

'Hey Riina, when you turn on the seat warmer and then press it again, only one light is on. Does it mean it only heats one cheek?'

Kulunu viikko tuntu yhtä aikaa tosi pitkältä, että tosi lyhyeltä. En tiiä, oli tosi outoa.

Maanantaina tuttuun tapaan lapset kouluun ja meikä salille. Mitään sen kummempia eipä tainnukkaa sattua...

Tiistaina PITI olla 2 hour delay, mutta sitten koulu sulettiinki koska oli niin huono sää. Aurinko tais paistaa, eikä lunta missään... Jepjep. No, meinattiin mennä rullaluistelee, mut se paikka oliki kii joten mentiin sellaseen pottery paikkaan, missä saa maalata esim piggy pankin, tai jonku vastaavan. L ja C teki piggy bankit, R sellasen merirosvopatsaan, ja mä sellasen pöllölautasen. Oli ihan kivaa! Ens tiistaina voidaan käydä hakemassa ne. Loppupäivä chillattiin ja taijettiin pelata vähä just dance 2015:täki. Illalla menin salille ja  HUONO IDEA. Oli niiiin täynnä ettei ikinä. Ja mun lempparikuulokkeetki meni siellä rikki.


IMG_2003

Keskiviikkona olin yöllä käyny unissani kävelemässä, ja aamulla heräsin siihen että mun huoneen lattialla oli kanapaketti sulamassa. Moro. Anyway, keskiviikkokin oli vapaa ihan ilman mitään syytä??? Mikä näitä vaivaa. Tehtiin valentines day kortteja, tehtiin jelloa, pelattiin just dance 2015 ja katottiin Ramona and Beezus. Illalla käytiin hakemassa R:lle boyscout uniform, ja mentiin Ledo's pizzaan syömään. joujou. Edellispäivän kiroiluista huolimatta menin taas salille.


IMG_2004
Torstaina huokasin helpotuksesta ku lapset meni aamulla kouluun, ja mä saisin ns normipäivän höhö aamulla suuntasin salille ja kotiin päästyäni sain hd:ltä viestin että hae R kotiin, se oksensi liikkatunnilla. Jes! Eiku hakemaan poika kottiin ja lepäämään. Käytiin päivällä apteekissa, R katto ramona and beezusta ja mä ompelin sen boyscouttiuniformia. Käytiin hakemaan tytöt ja mentiin grouppiin, ku R voi jo hyvin.


IMG_2005
Sori ronald mcdonald... Illalla kävin vielä Ultassa ja Targetissa tuhlaamassa vähän rahaa... Oops..

 Pertsinä oli jälleen 2 hour delay, ja skippasin salinkin, koska mun ja Emman piti mennä puolilta päivin collegelle kattoomaan kursseja, mutta E ei päässykkään niin en tehny mittään koko päivänä. Hashtag laiska.

 Illalla treffasin Martinaa chickentendersejen ääressä.

Eilen lauantaina, elikkäs ystävänpäivänä, ei ollu hotteja deittejä eikä muita, vaan Emman ja Martinan kanssa mentiin syömään, shoppaamaan ja istumaan JCPenneyn sohvalle tunniksi. Yolo. Sen jälkee Martina ja Emma lähti kotiin ja mä menin Kathrinen ja sen perheen ekan aupparin ja sen kaverin kanssa kattomaan Fifty Shades of Grey. Jamie Dornan on aika dreamy, by the way.
         Leffasta tultua lunta oli satanu ja voi elämänkevät, normissa 20 minuutin matkassa sujahti varmaan 40, kun ei uskaltanu kovempaa ajaa.. Liukkaat tiet + kova tuuli + kesärenkaat = no thanks!

2 kommenttia:

  1. Täällä kans yks kuolas vaan Jamiee koko leffan ajan, miks kaikki jenkkimiehet ei näytä siltä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanoppa muuta! pitänee vaan tyytyä valkokankaisiin, me thinks :(

      Poista