maanantai 9. helmikuuta 2015

It's not a goodbye, just a see you later

Let's see, mitäs tässä viimesen ööö ikuisuuden aikana on tapahtunu...

23. pv viimekuuta hostit lähti viikonlopuks Virginiaan, joten mä jäin talon (+koiran) vahdiksi. Mulla oli päivällä aupairmeeting, ja meillä oli itsepuolustusta, mikä oli tosi siistiä! Tykkäsin kovasti. Meettingin jälkeen ajoin Martinalle, nappasin sen, Kathrinen ja Emman kyytiin ja ajettiin meille Chipotlen kautta, ja pidettiin kunnon sleepoverit. Pistettiin olkkarista netflix pyörimään ja öh.. Meijän leffavalinnat oli vähän kyseenalaisia... Freaky Friday, High School Musical 1 & 2, Keisarin Uudet Kuviot... All Hail King Julien.. Ei huono! Neljän aikaa pantiin netflix levolle ja tultiin alakertaan pelaamaan would you ratheria. Joskus ennen viittä simahettiin. Aamulla heräiltiin hitaasti, Melanie tuli tänne, ja joskus kympin jälkeen lähettiin ajamaan Queenstownin outleteille shoppaamaan. Saihan sinne reippaasti yli satasen kulutettua haha! Sen jälkee tultii takas meille, jokanen näytti mitä oltiin osteltu (voivoivoi) ja sit mentiin crepeseille Annapolikseen. 
Untitled-2
Helmikuun ekana, eli sinä päivänä ku oli Super Bowl (melkeen seurasin, go patriots....) me mentiin Cheesecake factoryyn Melanien jäähyväisdinnerille. JA ekaa kertaa ikinä juustiksessa ei ollu jonoa ;) Sitä ennen Martina, Melanie ja mä käytiin kattomassa Project Almanac ja oli ihan hyvä! Ollaan taas viimeaikoina oltu kunnon bowtiecinemasin suurkuluttajia,..
Emma ja Kathrine liitty siis meijän joukkoon juustikseen, syötiin hyvä dinneri, juustokakut ja annettiin Melanielle pieni läksiäislahja, joka oli siis kuvakehys missä oli meijän kuvii ja yhteiskuvia jajaja.
Tiistaina mentiin TAAS leffaa, mentiin kattomaan the Loft ja musta ja Melaniesta se ei ollu niin paha... Ehkä ollaan jollain tasolla vähän psykoja. Who knows. 
Untitled-3
Vessassa koska why not.
Keskiviikkoiltana mentiin vielä sanoon vikat heipat Melanielle, joka lähti kottiin siis torstai-aamuna. NYYYH. 
IMG_1895

Ens viikolla lapsilla on vaan neljänä päivänä koulua mikä tarkottaa sitä et saan yhtenä päivänä nauttia kaikesta kolmesta koko päivän, jee!

Lupaaan ja yritän, että oikiasti ryhdistäydyn tän kanssa nyt.... Whoops.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti