keskiviikko 18. helmikuuta 2015

SNOW

Joku ihme on nyt tapahtunu selkeesti tän blogin osalta.

Aaaaanyway, maanantaina oli turhaakin turhempi vapaapäivä, president's day, joten lapsilla ei ollu koulua. Pelattiin monopolya (jotenki oon täällä rakastunu monopoliin ihan satasella...) ja lunchin jälkeen mentiin rollerskate rinkille pitkästä aikaa. R yllättäen ei halunnu lähtä eikä millään ois jaksanu siellä olla mutta kyllä me siihen puoli neljään siellä kuitenki kituutettiin. Sen jälkee pelattiin lisää monopolya ja piilosta. Koko maanantain hostiskä hoki, kuinka illalla tulee heti kerralla ainaki 8 inchiä lunta, ja koulutki pantiin kiinni, hohhoi. Mutta edessä oli ihan eka kunnon snowday!

Aamulla ku ysiä ennen nousin ylös niin kyllä sitä lunta oli satanu! Ei ihan kamalasti tosin, mutta kiitettävästi. Syötiin hitaasti aamupalaa koko porukalla, ja sitte lähin lasten kanssa ulos tempimään. Meitsi veti hostiskän lumipökät jalkaa ja menoksi! :D Tehtiin kiva lumiukko (kun ikuisuuden etsinnän jälkeen löydettiin sopivaa lunta..) ja laskettiin liukurilla.


IMG_5327 IMG_5334 IMG_5335 IMG_5339 IMG_5343
Hostmomi teki kaakauta joten lapset nautti sitä ku tultiin sisälle, ja meitsi chillas. Sen jälkee pelattiin monopolya, syötii lounasta, ja ruvettii tekkee läksyjä. Sen jälkeen alko ikuinen tappelu pianosta, meitsi karkas safewayhyn hakemaan hostmomille värkkejä dinneriin, ja siinäpä se päivä sitte melkeenpä oliki. Jälkkäriks syötiin lunta. NO JOKE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti