tiistai 17. maaliskuuta 2015

What starts with an F and ends with a uck? -Firetruck

Tässä teille vuosisadan puujalkavitsi, olkaa hyvä.

ILOUUTISIA ON SE, ETTÄ sain puskettua tän koneen laturin olemassaolevaan adapteriin, ja voin käyttää konetta jälleen <3 kävin RadioShackista ostamassa adapterin, ja myyjänaikkosen avusta huolimatta koneen laturi ei sinne mahtunu. Ipadin laturi kyllä. En tiiä. Mutta vähä voimaa ku käytti niin saan koneelle käytettyä tuota vanahaa.

Anyway, mitäs tänne kuuluu..

Keskiviikkona oli ihan basic päivä, aamulla kuolemanväsyneenä auttamaan lapsille aamupalat naamaan, ja koululle. Sen jälkee basiccii seuraavanpäivän lounaiden tekoa, keittiön siivousta ynnä muuta jännää. Päivällä en tainnut tehä mitään kivaa. Varmaan lagasin :D Lapsilla oli early day joten hain ne jopa tuntia ennen koulusta, eli kolmelta.. (siis mikä early day toi on), tultiin kotiin, himmailtiin, pelailtiin jalkkista Z:n kanssa. Ollaan muuten nimetty toi pallo millä pelataan Blueberryksi ja pelataan sillee, et ainaku tulee maali blueberry saa sen ja sen verran time outtia (esim 45 min tai 6kk tai vuosi... per maali) ja sit katotaa et paljoko timeouttia on tullu.. Ennätys taitaa olla joku 50 vuotta :D Ennen viittä lähettiin ajamaan socceriin, himmattiin siellä kuuteen, ja sit kotiin. Kotiin tullessa olin sit off, ja hostmom lähti nakkaamaan lapsia isälleen yöksi. Mä jäin kotiin ja chillailin vähä vaille kasiin kunnes kippailin naapuriin AK:lle ja lähdin sen ja sen kavereiden kanssa syömään aupparibudjetille tarkotettuun ravintolaan. Siellä on keskiviikkosin kaikki ruuat $1 <3 Oltiin siellä johnki kymmeneen ja sit rojahin nukkumaan.

Torstaina lapsilla ei ollu koulua, mutta tämäpäs ei minua lannistanut. B himmaili omissa oloissaan melkeen koko päivän, ja Z:llä oli kaveri kylässä jostain kympistä kahteen. Sen jälkee himmailtiin joku tunteroinen, ja 315-430 olin off, ja tulin alakertaan pikku päikkäreille. Sillä välin naapurinpoika A tuli tänne, ja puol viis mä lähdin ajamaan niitä socceriin, vain huomatakseni, et hostmamma sano mulle väärän paikan, ku soitin sille viideltä et ei tääl oo ketään... Hetken päästä lähettiin ajamaan uudelle paikalle, ja matkaan ois pitäny mennä kymmenisen minsaa. Menikö? No ei mennyt, vaan meni 40 minsaa. GOTTA LOVE TRAFFIC. Oli ihan bumber to bumber melkee koko matka.. Socceriin päästiin sitte 550 ja soccerihan oli ohi kuudelta.... Pojat ei halunnu mennä loppuverryttelyihin niin ajettiin sitte kottiin :D Ihan niin pahat ruuhkat ei kuiteskaa ollu takas tullessa, mutta kyllä kotimatkaanki meni semmone 25 min.

Kotiintullessa olin kohta sitten off, enkä ees muista mitä tein illalla...EIKU MUISTAN. Kävelin DC:n puolelle Friendship Heightsiin, kävin tutkailemassa mitä siellä on, hain Chipotlesta dinnerii ja tulin kotiin.

Perjantaina oli taas no school, mutta tää päivä oli jälleen helppo. Z:lle tuli kaveri kymmenen maissa, ja ne leikki keskenään, ja B himmaili yläkerrassa, ja mä tein mitä ikinä hostmamma oli pyytäny tekemään. Yhentoista aikaan kävin nakkaamassa B:n Bethesdaan kavereidensa kanssa hengaamaan, ja tulin takas kottiin. Puol kaks Z ja sen kaveri haettiin sinne sen kaverille, ja kahelta mä hain B:n Bethesdasta ja ajoin sen koululle ja tulin kottiin. Sain himmailtua neljään, ja menin hakemaan Z:n kotiin. Tultiin kotiin, hengattiin hetki, ja sit kävin nakkaamassa lapset isälleen viikonlopuksi ja olin off! Perjantai-ilta oli hyvin tapahtumarikas, katoin Netflixiä koko illan... OOPS.

Lauantaiaamuna laiskottelin, skypeilin hetken kottiin, ja sit valmistauduin, pakkasin ja kipitin metrolle  ja menin Annapolikseen yökyläilemään Emmalle Kathrinen ja Martinan kanssa. Kamala sugar overload mutta whatever. Oli tosi kivaa! Katottiin vaan Keeping up with the Kardashiansia koko kaks päivää... Hups.. Sunnuntaina joskus neljän jälkeen Emma heitti mut takas metrolle ja tulin takas kotiin. Kävin vielä himmailemassa H&M ennenku menin kotiin, hain Starbucksista frappucinon ku oli niin lämmin ilma ja kipitin kotiin 8) loppuillan lagasin heh.

Eilen, maanantaina normi koulupäivä, aamulla liian aikasin ylös ja lapsille aamupalan autto ja menoksi. Hain lapset normiaikaan bussilta, bussia ootellessa AK tekstas et haluaako Z mennä A:n kanssa socceriin, ja et hän voi ajaa. Ja kyllähän se Z halus. Päästiin kotiin, Z laitto fudiskamat päälle ja juoksi naapuriin. Hengasin B:n kanssa hetken, ja sit vaan olin periaatteessa siihen asti kunnes lin off ku Z oli edelleen soccerissa :D

Koska oon laiska paan läjänä kuvia tähän alle ku ei jaksa nyt mitenkänä erotella päivien mukaan SORI.

PS täällä on just nyt tällä sekunnilla semmonen parikymmentä lämmintä, namnam ja kirsikkapuut on nupussa!!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti